Yazdır

Electric Powertrain

Hibrit ve Tam Elektrik Dönüşüm kitleri konusunda "nasıl yapılır" bilgisine ve yüksek saha deneyimine sahibiz.

 

Devimsel, hibrit (HEV) dönüşüm kitleri, elektrik (BEV) dönüşüm kitleri ve bunların alt sistemlerinin tasarımı ve üretimi konusunda çözüm sağlayan bir sistem tedarikçisidir.
 
Devimsel, 10 yılı aşkın süredir Türkiye ve Dünyadaki şirketlere öncü teknolojiler ve ürünler sunmaktadır. Güç aktarma sistemlerinin geliştirilmesi, üretilmesi ve sahaya sürülmesinde deneyimli uzman liderlik kadromuz karşılaşılan her problemi en optimal şekilde çözmeyi görev edinmiştir.
 
Projelerimizde tam zamanlı ve yarı zamanlı olarak görev alan mühendisler sadece teorik olarak değil aynı zamanda uygulama çalışmaları ile yüksek saha deneyimine sahip olurlar. Şirketimiz çalışanları yeni mezun iken işe alınıp, çalıştığımız sektörlere göre şirket kültürü ile hızlı bir şekilde yetiştirilir ve Devimsel projelerinde görevlendirilirler. Bu başarımızın anahtarı, doğru çalışan sistemlerin ortaya çıkmasına yönelik tükenmeyen istek ve tutkumuzun temelidir.

Sosyal Medya

Site Hakkında

Devimsel, Otomotiv ve Enerji sektörlerinde sistem tasarımı ve üretimi yapan bir ileri teknoloji şirketidir.

Devimsel, Elektrikli ve hibrit araç alt sistemleri, mekatronik sistemler ve enerji modülleri üretmekte; enerji ve otomotiv sektörlerinde araştırma ve geliştirme projeleri gerçekleştirmekte ve yenilikçi ürünler ortaya çıkarmaktadır.