Yazdır

Devimsel, endüstrinin araştırma geliştirme ve uygulama faaliyetlerini dış kaynak sağlayıcı olarak çözme kabiliyetine sahiptir.

Şirketimiz elektronik sistem tasarımı ve ilk örnek üretimini kalite, düşük maliyet ve kısa teslim süresi perspektifi ile gerçekleştirir. Derince'de bulunan Devimsel Elektronik Laboratuvarı, dijital elektronik ve güç elektroniği alanında tasarım ve kalite kontrol için en gelişmiş laboratuvar ekipmanlarına sahiptir. PCB prototipleme uygulama atölyemizdeki CNC makinemiz ile gerçekleştirilmektedir. 30 cm x 30 cm boyutlarına dek SMD ve DIP prototip elektronik kart üretimi 1 gün içinde gerçekleştirilebilmektedir.

Sosyal Medya

Site Hakkında

2010 yılının Ocak ayında faaliyetlerine başlamış olan Devimsel adlı teknoloji firmasının kurumsal Internet sayfalarına hoş geldiniz!

Devimsel, Enerji, Tüketici Elektroniği, Taşıt ve Savunma alanlarında çeşitli projeler gerçekleştirmekte ve yenilikçi ürünler ortaya çıkarmaktadır. Adı geçen alanlarda gerçekleştirdiği AR/GE projeleri dışında akademi ve endüstrinin ihtiyaç duyduğu ileri teknoloji ürünlerin ithalatını ve satışını yapmaktadır.