Yazdır



Hibrit sistemler konusunda "nasıl yapılır" bilgisine ve saha deneyimine sahibiz.

 

Projelerimizde tam zamanlı ve yarı zamanlı olarak görev alan mühendisler yıllar boyunca sadece teorik olarak değil aynı zamanda uygulama çalışmaları ile yüksek saha deneyimine sahiptirler. 

 

Devlet desteği ya da öz kaynaklar ile AR/GE sürecini yürüttüğümüz çeşitli yakıt tasarruf ve dönüşüm sistemleri bulunmaktadır. Bu kapsamda en öne çıkan projemiz ERB (Sınıf P) olarak adlandırdığımız yakıt tasarruf sistemidir. Bu sistem ile yapılan testlerde %30 ila %50 arasında değişen oranlarda yakıt tasarrufu gözlemlenmiştir. Şirketimiz sistemin seri üretimi için hazırlık sürecindedir.

Sosyal Medya

Site Hakkında

2010 yılının Ocak ayında faaliyetlerine başlamış olan Devimsel adlı teknoloji firmasının kurumsal Internet sayfalarına hoş geldiniz!

Devimsel, Enerji, Tüketici Elektroniği, Taşıt ve Savunma alanlarında çeşitli projeler gerçekleştirmekte ve yenilikçi ürünler ortaya çıkarmaktadır. Adı geçen alanlarda gerçekleştirdiği AR/GE projeleri dışında akademi ve endüstrinin ihtiyaç duyduğu ileri teknoloji ürünlerin ithalatını ve satışını yapmaktadır.