Yazdır



RTCA ve ilgili askeri standartlara hakim olarak onlarla tam uyumlu Aviyonik Sistem Tasarımı gerçekleştirme kabiliyetine sahibiz.

 

Devimsel olarak döner kanat platformları için yeni nesil durumsal farkındalık sistemleri ile ilgili çeşitli çalışmalar yürütüyoruz. Bu kapsamda 2013 yılına planladığımız önemli bir projemiz için finansal kaynak oluşturuyoruz. Genel maksat helikopterleri için bir projemizin AR/GE süreci tamamlanmış, müşteri kurumun yazılım isterleri tamamen karşılanmış ve testler için deneme üretimi sürecine geçilmiştir. Aviyonik sistem tasarımında fikir aşamasından, prototip ve test sürecine her aşamada alt yüklenicilik görevini üstlenebilecek teknik yeterliliğe sahibiz.
 

Sosyal Medya

Site Hakkında

2010 yılının Ocak ayında faaliyetlerine başlamış olan Devimsel adlı teknoloji firmasının kurumsal Internet sayfalarına hoş geldiniz!

Devimsel, Enerji, Tüketici Elektroniği, Taşıt ve Savunma alanlarında çeşitli projeler gerçekleştirmekte ve yenilikçi ürünler ortaya çıkarmaktadır. Adı geçen alanlarda gerçekleştirdiği AR/GE projeleri dışında akademi ve endüstrinin ihtiyaç duyduğu ileri teknoloji ürünlerin ithalatını ve satışını yapmaktadır.